آلرژی فصلی در ژاپن: آیا جنگ جهانی دوم مقصر بحران آلرژی است؟

0 14


  • الخاندرا مارتینز
  • بی‌بی‌سی

یک زن جوان ژاپنی عطسه می‌کند

منبع تصویر، Getty Images

زکام بهاره، حساسیت فصلی یا تب یونجه، حساسیت به گرده گل‌ها و درختان است. این حساسیت در سراسر جهان شمار متغیری از افراد را مبتلا می‌کند. طبق بررسی‌های سرویس سلامت ملی بریتانیا (ان اچ اس) در این کشور از هر ۴ نفر، یک نفر دچار حساسیت فصلی می‌شود در حالی‌که این رقم در ایالات‌متحده آمریکا کمتر از ۱۰ درصد است.

ژاپن وضعیت خاص خودش را دارد. طبق آماری که در سال ۲۰۱۹ توسط تیمی از پزشکان با تخصص‌های مختلف گرفته‌شده است، حدود ۴۰ درصد جمعیت ۱۲۳ میلیون نفری این کشور از نوعی از آلرژی فصلی که در زبان محلی «کافونشو» (بیماری گرده گیاه) نامیده می‌شود، رنج می‌برند.

دو دهه قبل، طبق روزنامه تایم ژاپن، فقط ۲۰ درصد جمعیت دچار این بیماری می‌شدند. میلیون‌ها نفر در ژاپن فرارسیدن شکوفه‌های زیبای گیلاس را که نویددهنده رسیدن بهار است ، جشن می‌گیرند. اما این تغییر فصل برای بسیاری از مردم مصیبت‌های خاص خودش را دارد. هفته‌ها عطسه مداوم و گرفتگی بینی ، آب‌ریزش از چشم. اما عده کمی در کشورهای آسیایی این مشکل را مرتبط با جنگ جهانی دوم (۱۹۳۹-۱۹۴۵) و یا از نتایج جانبی تغییرات اقلیمی می‌دانند.

منبع تصویر، Getty Images

توضیح تصویر،

«کافونشو» سالانه ۲.۲ میلیارد دلار برای اقتصاد ژاپن هزینه دارد

سازمان جنگل‌داری ژاپن تخمین می‌زند حساسیت به گرده‌های گیاهی سالانه تا ۲.۲ میلیارد دلار ضرر اقتصادی وارد می‌کند. این رقم شامل مخارج درمانی و همین‌طور پایین آمدن توان تولید نیروی کار می‌شود. در اوایل ماه آوریل، نخست‌وزیر ژاپن فومیو کیشیدا، این مسئله را یک «مشکل اجتماعی» اعلام کرد و از وزیرانش خواست راه‌حلی برای این معضل پیدا کنند.



Source link

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.