«از نام پدرم برای سرکوب مردم کشورم استفاده نکنید»
آسیه باکری خواستار برچیدن این پوستر از سطح شهر شده که حاوی عکس پدرش حمید باکری از فرماندهان کشته شده جنگ و ایران و عراق است
آسیه باکری فرزند حمید باکری از فرماندهان کشته شده ایران در زمان جنگ با عراق، گفته است «از نام پدرم برای سرکوب مردم کشورم استفاده نکنید».
خانم باکری با انتشار عکس پوستری در یکی از خیابان های ایرانی که حاوی تصاویری چهرههای مورد تایید حکومت است و در آن نوسته «شهدا نگاه می کنند»، در اینستاگرام خود نوشته است: «من به اندازه سهم یتیمی خود مدعیام، مدعی خون پدرم که چه کردید آقایان؟ بعد از رفتن آن جانهای عزیز چه کردید؟ چرا امروز مشروعیت داخلی شما تا این حد زیر سوال رفته؟»
او خطاب به حکومت ایران نوشته «سال ها گفتید امنیت، امنیت، چرا حتی در تامین امنیت شاهچراغ هم ناتوانید؟ این پوستر را از در و دیوار شهر پایین بیاورید و در خانههای خود آویزان کنید هرچند بعید میدانم این چشمان شما را بیدار کند».
حمید باکری پدر آسیه باکری در سال ۱۳۶۲ در منطقه جنگی در درگیری با عراق کشته شد و پیکر او هرگز به ایران بازنگشت.
هم دختر آقای باکری و هم همسر او در سال های اخیر بارها از سرکوب شهروندان ایرانی از سوی حکومت انتقاد کردهاند.
آسیه باکری در هفته های اخیر که دور تازه ای از اعتراضات در ایران بالاگرفته، بارها از مقام های حکومت انتقاد و مسئولان جمهوری اسلامی را متهم به «ریختن خود مظلوم» کرده است.
پیش از این مصطفی همت، فرزند ابراهیم همت دیگر فرمانده کشته شده ایرانی در جنگ با عراق هم از سیاست های جمهوری اسلامی ایران انتقاد کرده بود.
جلسه غیررسمی شورای امنیت در هفتمین هفته اعتراضات در ایران
شهروندان معترض با ادامه تجمعات، شعارهای شبانه، دیوارنویسی و تحصن، نارضایتی کم سابقه خود از حکومت را اعلام می کنند
اعتراضات در ایران که ابتدا در اعتراض به مرگ مهسا امینی شهروند ۲۲ ساله در زمان دستگیری توسط گشت ارشاد آغاز شد، اکنون وارد هفتمین هفته خود شده است.
مقامهای حکومتی از جمله سرتیپ احمدی وحیدی، وزیر کشور و سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکنون چندین بار از «تمام شدن اغتشاشات» گفتهاند اما مردم معترض با ادامه تجمعات اعتراضی، شعارهای شبانه، دیوارنویسی و تحصن، نارضایتی کم سابقه خود از حکومت را اعلام میکنند.
در اقدامی بی سابقه از زمان تاسیس جمهوری اسلامی، در هفتههای اخیر هزاران نفر از ایران خارج از کشور با راهپیمایی، تجمع اعتراضی و تشکیل زنجیره انسانی، از هموطنان معترض خود در ایران پشتیبانی کرده اند.
برخی از دولتهای دمکراتیک همچون بریتانیا، آلمان، فرانسه و آمریکا از مقامهای ایران خواسته اند تا با توقف سرکوب خونین شهروندان ایرانی به اعتراضات آنها توجه کنند.
گزارشگر ویژه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد از شدت سرکوبها در ایران ابراز نگرانی کرده و دبیرکل سازمان ملل متحد خواستار نشان دادن نرمش از سوی حکومت شده است.
شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار است دو روز آینده نشستی غیررسمی برای بررسی وضعیت سرکوبها در ایران برگزار کند.
این جلسه به دعوت آمریکا و آلبانی برگزار می شود.
دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل متحد در نیویورک از برگزاری این جلسه انتقاد کرده است.