اعتصاب‌ سراسری دانشجویان و استادان در همراهی با معترضان ایران

0 54


حکیم سبزواری

منبع تصویر، senfi_uni_iran

توضیح تصویر،

دانشجویان متحصن در دانشکده حکیم سبزواری فریاد می‌زدند «استاد با شرافت، حمایت، حمایت»

چهارشنبه ششم مهرماه همزمان با دوازدهمین روز اعتراض‌ها در ایران، شمار زیادی از دانشگاهیان در شیراز، تهران، تبریز و شهرهای دیگر اعلام کردند که سر کلاس‌های حضوری و مجازی حاضر نخواهند شد.

شوراهای صنفی دانشجویان کشور در ایران در کانال تلگرامش اعلام کرده که دانشجویان ده‌ها دانشگاه از جمله شهید بهشتی تهران،‌ صنعتی شریف، هنر شیراز، سوره، صنعت نفت آبادان، الزهرا، خوارزمی، پلی‌تکنیک، بوعلی‌سینا همدان، علامه طباطبایی، حکیم سبزواری، دانشگاه‌های آزاد مشهد و اصفهان و بسیاری دیگر «به حرکت جمعی تحریم کلاس‌ها پیوسته‌اند.»

یکی از دانشگاه‌های اعتصاب‌کننده، دانشکده پزشکی شیراز بود که تصاویر اعتراض و تجمع دانشجویان آن از صبح روز چهارشنبه در شبکه‌های اجتماعی بازنشر می‌شد. دانشجویان این دانشگاه شعار می‌دادند:‌ «می‌جنگیم، می‌جنگیم، ایران رو پس می‌گیریم.»

در این دانشکده شماری از دانشجویان مرد شعار می‌دادند «زن، زندگی، آزادی» و زنان فریاد می‌زدند «مرد، میهن، آبادی». اتفاقی که بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی از آن استقبال کردند و در مقابل برخی اعتقاد داشتند شعار «پیشرو» زن، زندگی، آزادی نیازی به یک شعار مکمل و متقابل ندارد.



Source link

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.