بازیکنان تیم ملی ایران بار دیگر تاکید کردند که تمرکز آنها فقط روی فوتبال است

0 45



در نشست خبری بازیکنان تیم ملی فوتبال ایران که روز جمعه ۲۷ آبان در اردوی آمادگی این تیم در مجموعه ورزشی «الریان» در قطر برگزار شد کریم انصاری فرد، مهاجم و مرتضی پورعلی گنجی، مدافع میانی تیم ملی ایران از پاسخ مستقيم به سئوال چند خبرنگار در مورد اعتراضات دو ماه اخیر در ایران امتناع کردند.

علیرضا جهانبخش، مهاجم دیگر تیم ملی ایران نیز روز گذشته در پاسخ به سئوالات مشابهی گفته بود که هدف همه بازیکنان ایرانی در جام جهانی قطر فقط تمرکز روی فوتبال است.

طی دو ماهی که از شروع اعتراضات گسترده به جان مهسا امینی ، دختر ۲۲ ساله سقزی در بازداشت گشت ارشاد می‌گذرد تعدادی از ورزشکاران ایرانی از فرصت شرکت در رقابت‌های بین‌المللی برای نشان دادن همبستگی خود با اعتراضات استفاده کرده‌اند.

علیرضا جهانبخش رسانه‌های انگلیس را متهم کرد که تلاش می‌کنند در آستانه مسابقه مهم تیم ملی ایران با تیم انگلیس که روز دوشنبه انجام می‌شود تمرکز بازیکنان ایرانی را بر هم بزنند.

او گفت: «فکر می‌کنم شما خبرنگار یک رسانه انگلیسی هستید. اکنون ما هم‌گروه هستیم و در غیر این صورت در حال حاضر این سؤال را نمی‌پرسیدید، اما باید بگویم تمام تمرکز من و همه هم‌تیمی‌هایم روی فوتبال است. ما از بچگی عاشق پوشیدن پیراهن تیم ملی بودیم و آمادگی داریم تنها به فوتبال فکر کنیم.»

کریم انصاری‌فرد در نشست خبری روز جمعه از حرف‌های علیرضا جهانبخش دفاع و بر اتحاد و همبستگی بازیکنان، مربی و کادر فنی تیم ملی ایران تاکید کرد.

او گفت: «ما یک تیم واقعی هستیم و به همین خاطر از یکدیگر دفاع می‌کنیم. روز گذشته نیز این سئوال طرح شد. با اینکه شما هر روز همان سئوال را می‌پرسید مشکلی نداریم و احترام می‌گذاریم. همانطور که من وظیفه دارم بازی کنم، وظیفه شما هم سئوال کردن است. ولی همه باید کارمان را در حرفه خودمان درست انجام بدهیم. من از علیرضا جهانبخش دفاع می‌کنم به خاطر اینکه سئوالی که از او پرسیده شد همین بود. ولی جوابی که ما می‌دهیم چیزی نیست که بعدا شما آن را نوشته و یا تحلیل می‌کنید.»

در ادامه نشست خبری وقتی که همین سئوال در مورد اعتراضات ایران از مرتضی پورعلی گنجی پرسیده شد، هماهنگ کننده نشست خبری دخالت کرد و از خبرنگاران خواست فقط سئوالات مربوط به جام جهانی را بپرسند.

یک خبرنگار دیگر از کریم انصاری‌فرد پرسید برای زنانی که آرزو دارند بتوانند به استادیوم‌ها بیایند و تیم ایران را حمایت کنند چه پیامی دارید؟

او در پاسخ گفت: «این باعث افتخار من، تیم، مردم و کشورم است. جام جهانی برای همه دنیاست که از این تورنمنت لذت ببرند و هیچ تفاوتی بین آقایان و بانوان نیست. ما برای تمام زنان و مردان کشور بازی می‌کنیم. وقتی می‌گویم مردم کشورم هیچ استثایی وجود ندارد و هم شامل آقایان می‌شود و هم شامل بانوان.»

این سومین حضور کریم انصاری فرد در مسابقات جام جهانی است. او که اکنون برای باشگاه اومانیا در لیگ دسته اول قبرس بازی می‌کند سابقه یک سال بازی در تیم انگلیسی ناتینگهام فارست را دارد. او تاکید کرد که با استفاده از این تجارب تلاش خواهد کرد به صعود ایران برای اولین بار از مرحله گروهی رقابت‌ها کمک کند.

او افزود: «هدف ما صعود به مرحله حذفی است و تا آخرین لحظه از سومین مسابقه مرحله گروهی تلاش خواهیم کرد این آرزوی بزرگ تحقق یابد.»

کریم انصاری‌فرد با اشاره به سابقه حضور در لیگ برتر انگلیس گفت: «من نسبتا با فوتبال انگلیس آشنا هستم. انگیس بهترین لیگ دنیا و تعدادی از بهترین بازیکنان جهان را دارد. همیشه تلاش می‌کنم تجارب و برداشت خودم از فوتبال انگلیس را به بقیه بازیکنان تیم ملی منتقل کنم.»

با استفاده از گزارش خبرگزاری رویترز؛ ش.ر/س.ن



Source link

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.