بانک مرکزی افغانستان «وابسته به طالبان است و مسئولان آن در فهرست تحریم هستند»

0 14


بانک مرکزی طالبان

منبع تصویر، Getty Images

بازرس ویژه آمریکا برای بازسازی افغانستان (سیگار) در تازه‌‌ترین گزارش خود به کنگره آمریکا گفته است که بانک مرکزی افغانستان مستقل از اداره طالبان نیست و فاقد «تدابیر کافی» در برابر پولشویی و «تامین مالی تروریسم» است.

گزارش سه ماهه «سیگار» از مشکلات در مدیریت بانک مرکزی افغانستان پرده برداشته است و به سه مقام طالبان اشاره دارد که در رأس این بانک قرار دارند و در فهرست تحریم‌های آمریکا و سازمان ملل متحد هستند.

این نهاد گفته است: «ارزیابی بانک مرکزی افغانستان با حمایت مالی آمریکا نشان داد که این بانک از استقلال و تدابیر کافی در برابر پولشویی و تامین مالی تروریسم برخوردار نیست.

رویترز ماه گذشته گزارش داد که این ارزیابی، که نتایج آن در آن زمان علنی نشده بود، نتوانست حمایت واشنگتن را برای بازگرداندن دارایی‌های بانک مرکزی که در یک صندوق سرمایه گذاری ۳.۵ میلیارد دلاری مستقر در سوئیس نگهداری می‌شود، جلب کند.



Source link

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.