بوسه جنجالی؛ فدراسیون فوتبال اسپانیا گزینه‌های اخراج سرمربی قهرمان جهان را بررسی می‌کند

0 9


لوئیس روبیالس (چپ) و خورخه ویلدا در حال جشن گرفتن پس از قهرمانی اسپانیا در جام جهانی

منبع تصویر، Getty Images

توضیح تصویر،

لوئیس روبیالس (چپ) و خورخه ویلدا در جشن قهرمانی اسپانیا در جام جهانی

به گفته گی‌یوم بالاگه، کارشناس فوتبال اسپانیا، فدراسیون فوتبال این کشور گزینه‌های اخراج خورخه ویلدا، سرمربی تیم ملی زنان اسپانیا که قهرمان جام جهانی شد، را بررسی می‌کند.

به رغم این که بیشتر کادر فنی تیم ملی اسپانیا پس از جنجال‌هایی که به دنبال بوسیدن لب‌های جنی هرموسو توسط لوئیس روبیالس به وجود آمد کناره‌گیری کردند، ویلدا در پست خود باقی ماند. رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا ۲۰ اوت هنگام جشن قهرمانی در جام جهانی لب‌های هرموسو را بوسید و جنجالی شد.

هشتاد و یک فوتبالیست اسپانیایی، از جمله ۲۳ بازیکنی که قهرمان جام جهانی ۲۰۲۳ شدند، گفته‌اند تا زمانی که روبیالس در پستش باقی بماند، برای تیم ملی بازی نخواهند کرد.

ویلدا در مجمع عمومی فوق‌العاده فدراسیون اسپانیا (RFEF) در روز جمعه در حال تشویق روبیالس دیده شد، روبیالس در آن مجمع بارها تاکید کرد که استعفا نمی‌دهد. البته ویلدا از آن به بعد از رفتار رئیس فدراسیون انتقاد کرده است. این سازمان معتقد است که تمامی این ماجرا می‌تواند دلیل کافی برای اخراج ویلدا باشد.



Source link

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.