تاریخ یکی از محاکمات چهار گانه دونالد ترامپ اعلام شد

0 6


چهار پرونده بزرگ آقای ترامپ را در ۱۸ ماه آینده بارها به دادگاه می‌کشانند.

منبع تصویر، Getty Images

توضیح تصویر،

چهار پرونده بزرگ آقای ترامپ را در ۱۸ ماه آینده بارها به دادگاه می‌کشانند.

یک قاضی دادگاه فدرال آمریکا روز چهارم مارس را برای برگزاری محاکمه آقای ترامپ در پرونده انتخابات تعیین کرده است.

درست یک روز پیش‌تر از این تاریخ، سه‌شنبه بزرگ انتخابات مقدماتی این کشور است که بزرگترین روز رای‌گیری برای نامزدهای حزب جمهوری‌‌خواه خواهد بود.

قرار است این محاکمه در واشنگتن دی‌سی برگزار شود. به این معنا این دادگاه آقای ترامپ را از یکی میانه مهم‌ترین روزهای کارزار انتخاباتی خود بیرون می‌کشد و رئيس جمهوری سابق آمریکا به جای اینکه نیروی خود را صرف محکم‌کردن جای پای خود در رقابت‌ها کند، مجبور است برای شرکت در محاکمه به پایتخت بیاید.

آقای ترامپ و وکلایش با جدیت از اعلام این تاریخ و اختلالی که در فعالیت‌های انتخاباتی او ایجاد می‌کند شکایت کرده‌اند و آن را بخشی از «تلاش دشمنان برای دخالت انتخاباتی» خوانده‌آند



Source link

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.