توافق احزاب عمده آلمان در مورد پذیرش ماهانه ۱۰۰۰ پناهجو از افغانستان

0 210


آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه از حزب سبزها و نانسی فزر، وزیر کشور

منبع تصویر، Getty Images

توضیح تصویر،

آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه از حزب سبزها و نانسی فزر، وزیر کشور

احزاب عمده دولت آلمان در مورد برنامه پذیرش ۱۰۰۰ نفر در هر ماه از «افراد در معرض خطر» در افغانستان توافق کردند.

این برنامه بخشی از توافق بین دو حزب در دولت ائتلافی در آلمان است که چارچوبی را برای درخواست‌های افراد در معرض خطر برای پذیرش در آلمان از زمان تسلط طالبان در سال گذشته فراهم می‌کند.

آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه از حزب سبزها و نانسی فزر، وزیر داخله/کشوراز حزب حاکم سوسیال دموکرات آلمان گفتند که این برنامه جدید اسکان بشردوستانه در نظر گرفته شده تا به افرادی که توسط طالبان مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند، «یک سرپناه، فرصت زندگی آزاد، متکی به خود و امن» بدهد.

هدف این برنامه کمک به شماری از شهروندان افغانستان است که به خاطر فعالیت‌های خود پس از به قدرت رسیدن طالبان در معرض خطر قرار گرفته‌اند. افرادی که «به‌ویژه به خاطر فعالیت‌های خود در زمینه دفاع از حقوق زنان و حقوق بشر یا از طریق فعالیت‌ در زمینه‌های دادخواهی، سیاست، رسانه، آموزش، فرهنگ، ورزش یا علمی در معرض خطر قرار قرار دارند».



Source link

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.