حبیب اسیود، شهروند ایرانی- سوئدی؛ دیوان عالی کشور حکم اعدام او را تایید کرد

0 6


حبیب اسیود پس از احمد مولانیسی که در لاهه ترور شد به ریاست جنبش نضال رسیده بود
توضیح تصویر،

حبیب اسیود پس از احمد مولانیسی که در لاهه ترور شد به ریاست جنبش نضال رسیده بود

دیوان عالی کشور حکم اعدام حبیب اسیود شهروند ربوده شده ایرانی- سوئدی را تایید کرده است. به گزارش میزان، ارگان قوه قضاییه ایران، پس از بررسی این پرونده «حکم اعدام چعب تایید، نهایی و قطعی می‌باشد.»

ایران حبیب فرج‌الله چعب ملقب به حبیب اسیود رهبر سابق و از موسسان «جنبش نضال» را اواسط مهر ۱۳۹۹ هنگام سفری به ترکیه ربود و به ایران منتقل کرد. پیشتر فعالان حقوق بشر هشدار داده‌ بودند که این فعال عرب ایرانی نیز در خطر اعدام قرار دارد.

سوئد حکم اعدام آقای «اسیود» را «غیرانسانی» خوانده و محکوم کرده است. توبیاس بیلستروم، وزیر خارجه سوئد به خبرگزاری فرانسه گفته: « این حکم اعدام یک مجازات غیرانسانی و لغو نشدنی است و سوئد به همراه سایر کشورهای اتحادیه اروپا، استفاده از مجازات اعدام را در هر شرایطی محکوم می کند.»

حکومت ایران آقای اسیود را متهم کرده که در چندین بمب‌گذاری و همچنین حمله ۳۱ شهریور ۹۷ به رژه نظامی سالگرد آغاز جنگ ایران و عراق در اهواز دست داشته است. در این حمله ۲۶ نفر از جمله ۱۸ نفر نیروهای سپاه پاسداران کشته شدند. داعش نیز مسئولیت این همه را به عهده گرفته بود.



Source link

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.