حمله امامان جمعه به فضای مجازی و مخالفان حجاب اجباری؛ «وضعیت افتضاح» است

0 18



امامان جمعه‌ مشهد، کرج و رشت در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با نادیده گرفتن اقدام اعتراضی بسیاری از زنان ایرانی، که در ماه‌های اخیر روسری‌های خود را برداشته‌اند، بر ضرورت حجاب اجباری تاکید کردند و خواهان مقابله با «بی‌دینی‌ها و لامذهبی‌های شبکه‌های خارجی» شدند.

محمد مهدی حسینی همدانی، امام جمعه کرج گفت: «یکی از دلایل کم شدن برکات زندگی و قطع شدن نزولات آسمانی… وضعیت افتضاح حجاب» است.

نماینده علی خامنه‌ای در استان البرز حجاب را «فرمان خداوند و عامل حفظ بانوان» خواند و گفت: «کسی که کشف حجاب می‌کند در زمین دشمن قدم برمی‌دارد و باید با او مقابله کرد.»

احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد، نیز گفت واتساپ و اینستاگرام «فراماسونی» هستند.

او وظیفه شورای عالی فضای مجازی را مقابله با «بی‌دینی‌ها و لامذهبی‌های شبکه‌های خارجی» دانست و افزود: «بخش سینما و هنر وزارت ارشاد و شبکه‌های افسارگسیخته فضای مجازی باید تحت کنترل در بیاید.»

در رشت، رسول فلاحتی امام جمعه این شهر و نماینده علی خامنه‌ای در استان گیلان گفت کشف حجاب باعث ناراحتی «خانواده‌های اهل تدین» است. به گفته او، «دخترانی که کشف حجاب کردند و تعدادشان اندک است بدانند که این عمل‌شان جرم است.» او نیز از شورای عالی امنیت ملی و سازمان فضای مجازی کشور خواست «تصمیماتی که گرفته‌اند عملی کنند.»

طی ماه‌های اخیر و در جریان اعتراضات مردمی و سراسری در شهرهای مختلف ایران، علاوه بر اعلام خواسته‌هایی همچون لزوم تغییر شیوه و ساختار حکمرانی کنونی توسط معترضان، بسیاری از زنان شرکت کننده نیز با برداشتن روسری‌های خود یا سوزاندن آنها، مخالفت با «حجاب اجباری» را اعلام کرده‌اند.



Source link

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.