دو نماینده ایرانی‌تبار مجلس سوئد «کفالت سیاسی» دو زندانی سیاسی در ایران را برعهده گرفتند

0 30


 جمهوری اسلامی ایران با دستگیری وسیع معترضان دست به محاکماتی غیرشفاف آنها زده که ایرادات قضایی متعددی از حمله از سوی دادستان پیشین به آن گرفته شده

منبع تصویر، Mizan

توضیح تصویر،

جمهوری اسلامی ایران با دستگیری وسیع معترضان دست به محاکمه غیرشفاف آنها زده که ایرادات قضایی متعددی از جمله از سوی دادستان پیشین به آن گرفته شده

همزمان با سیزدهمین هفته اعتراضات ایران و سرکوب آن که از شهریور ماه آغاز شده، دو نماینده ایرانی تبار مجلس سوئد اعلام کرده‌اند که «کفالت سیاسی» دو معترض زندانی در ایران را بر عهده گرفته‌اند.

آزاده رجحان، نماینده ایرانی تبار پارلمان سوئد گفته است که «کفالت سیاسی» فرزانه قره حسنلو را بر عهده می‌گیرد. قوه قضائیه ایران خانم قره‌ حسنلو را به ۲۵ سال زندان محکوم کرده است. همسراو، دکتر حمید قره حسنلو است که به اعدام محکوم شده است.

اردلان شکرآبی دیگر نماینده ایرانی الاصل پارلمان سوئد هم در توییتی خبر داده که «کفالت سیاسی» مهدی کرمی را می‌پذیرد. آقای کرمی یکی از پانزده متهم پرونده ای در کرج است که با خطر اعدام رو به رو است.

آزاده رجحان، نماینده پارلمان سوئد به بی بی سی فارسی گفته است که با پذیرفتن کفالت سیاسی، نام و وضعیت این افراد که با خطر اعدام مواجهند در جهان بیشتر مورد توجه قرار می گیرد.



Source link

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.