دیدار هیات سازمان ملل از ناگورنو قره‌باغ؛ بین «پنجاه تا یک هزار» ارمنی‌ در منطقه باقی مانده‌اند

0 5


فرار مردم از قره‌باغ

منبع تصویر، SIRANUSH SARGSYAN

توضیح تصویر،

هزاران ارمنی‌تبار از قره‌باغ گریخته‌اند

یک هیات از سازمان ملل متحد از ناگورنو قره‌باغ بازدید کرده و وضعیت عمومی این منطقه را بررسی کرده است. استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل متحد گفته است که «بخش‌هایی از این منطقه که توسط این هیات بازدید شده، شاهد هیچ آسیبی به زیرساخت‌های عمومی غیرنظامی، از جمله بیمارستان‌ها، مدارس، اماکن، خانه‌ها یا زیرساخت‌های فرهنگی یا مذهبی آن نبوده است. با این حال ظاهرا هیچ مغازه‌ای باز نبوده است.»

این تیم همچنین از نمایندگان جوامع در این منطقه شنیده که در حال حاضر فقط تعدادی بین «پنجاه تا یک هزار» ارمنی‌ در قره‌باغ باقی مانده‌اند.

سخنگوی سازمان ملل متحد گفته که همکاران ما از نحوه فرار ناگهانی مردم محلی از خانه‌های خود و رنجی که متحمل شده بودند، متاثر شدند.

هیاتی از ناظران و کارشناسان سازمان ملل روز یکشنبه پس از بیش از سی سال، برای ارزیابی کمک‌های موردنیاز وارد ناگورنوقره‌باغ شدند.



Source link

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.