سخنان وزیر دفاع اسرائیل درباره احتمال حمله هوایی به ایران در دو یا سه سال آینده

0 23


gantz

منبع تصویر، Getty Images

بنی گانتز، وزیر دفاع اسرائیل می‌گوید که نیروی هوایی این کشور ممکن است در دو یا سه سال آینده به تاسیسات هسته‌‌ای ایران حمله کند.

آقای گانتز که چهارشنبه در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان خلبانی نیروی هوایی اسرائیل سخنرانی می‌کرد،‌ گفت: «اسرائیل در سال‌های اخیر به طور قابل توجهی آمادگی خود را افزایش داده و در حال آماده شدن برای احتمال حمله به ایران آماده است.»

این سخنرانی در آستانه روی کار آمدن دولت تازه به رهبری بنیامین نتانیاهو انجام شد و آقای گانتز به زودی وزارت دفاع را ترک خواهد کرد.

آقای گانتز همچنین خطاب به خلبانان جدید ارتش اسرائیل گفت:‌ «شما ممکن است به سمت شرق پرواز کنید و در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران که برایش آماده می‌شویم، شرکت کنید.»

ناموفق بودن مذاکرات احیای برجام و افزایش ظرفیت غنی سازی ایران در ماه‌های گذشته باعث شده که مقام‌های اسرائیلی هم‌زمان با هدف قرار دادن مواضع ایران در سوریه، درباره آمادگی برای اقدام نظامی علیه تاسیسات اتمی ایران صحبت کنند.

یاییر لاپید، نخست وزیر اسرائیل هم که چهارشنبه در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان خلبانی نیروی هوایی این کشور صحبت می‌کرد، بار دیگر بر این موضوع تاکید کرد.

به گفته آقای لاپید جلوگیری از دستیابی ایران به توانایی تولید تسلیحات هسته‌ای از معدود موضوعاتی است که همه طیف‌های سیاسی در اسرائیل با آن هم نظر هستند.

آقای لاپید گفت:‌ «هیچ دولتی در اسرائیل با هسته‌ای شدن ایران موافق نخواهد بود. اگر نیاز به اقدام (علیه ایران)‌ باشد، اقدام خواهیم کرد.»



Source link

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.