صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی خود از شرایط اقتصاد جهانی را بهبود بخشید

0 11


صندوق

منبع تصویر، Reuters

توضیح تصویر،

صندوق بین‌المللی پول چشم‌انداز روشن‌تری برای اقتصاد جهانی ترسیم کرده است

صندوق بین‌المللی پول برای اولین بار طی یک سال اخیر وضعیت اقتصاد جهانی را در سال جاری بهتر از قبل پیش‌بینی کرده و مقاومت بیشتر اقتصاد آمریکا در برابر تبعات تورمی افزایش هزینه دولتی و رشد بهتر اقتصاد چین و هند را از عوامل کاهش فشار تورمی و بهبود رشد اقتصاد جهانی دانسته است. این پیش‌بینی شامل همه کشورها از جمله بریتانیا و ایران نمی‌شود.

گزارش سه‌ماهه اخیر صندوق در مورد اقتصاد جهان حاوی پیش‌بینی به روز شده روند شرایط اقتصادی تا پایان سال جاری است و در آن آمده است که رشد اقتصاد جهانی امسال به ۲.۹ درصد می‌رسد که دو دهم درصد بیشتر از پیش‌بینی قبلی است. این نرخ رشد هنوز از رشد ۳.۴ درصد سال ۲۰۲۲ پایین‌تر است.

این گزارش نرخ رشد اقتصاد جهان در سال آینده را ۳.۱ درصد پیش‌بینی کرده است.

اقتصاد جهان که در سال ۲۰۲۲ به تازگی از رکود ناشی از همه‌گیری کرونا خارج می‌شد با حمله روسیه به اوکراین و بحران انرژی و مواد غذایی ناشی از آن گرفتار تورم شد و بسیاری از کشورها به منظور مقابله با آثار تورمی به افزایش نرخ بهره روی آوردند که تاثیر منفی مضاعفی بر رشد داشته است.



Source link

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.