مکزیک تیم سگ‌های مشهور امدادگر خود را به ترکیه اعزام کرد

0 11


دست کم ۱۶ سگ امداد و نجات از سوی مکزیک عازم ترکیه شده‌اند. دهها سگ دیگر ویژه زنده‌یابی هم از سوی کشورهایی چون یونان، لیبی، سوئیس، لهستان، بریتانیا و آمریکا عازم ترکیه و سوریه شده‌اند

منبع تصویر، Twitter/m_ebrard

توضیح تصویر،

دست کم ۱۶ سگ امداد و نجات از سوی مکزیک عازم ترکیه شده‌اند. دهها سگ دیگر ویژه زنده‌یابی هم از سوی کشورهایی چون یونان، لیبی، سوئیس، لهستان، بریتانیا و آمریکا عازم ترکیه و سوریه شده‌اند

مکزیک که همچون ترکیه و ایران روی خط زلزله قرار دارد، تیمی متشکل از ۱۶ سگ امدادگر خود را که بسیاری از آنها شهرت جهانی هم دارند، با یک هواپیمای اختصاصی عازم ترکیه کرده است.

برخی از این سگ‌ها با نجات چندین نفر در جریان زلزله مهیب سال ۲۰۱۷ مکزیک، مشهور شدند.

مکزیک به علت تجربه متعدد در امدادرسانی به زلزله‌زدگان، دارای تیم‎‌های مجرب امداد و نجات است که علاوه بر ماموریت‌های داخلی، از آنها برای کمک به آسیب‌دیدگان زمین‌لرزه‌های بزرگ دنیا هم استفاده می‌کند.

یکی از این سگ‌ها به نام فریدا، که یک لبرادور طلایی بود، وقتی در سال ۲۰۱۷ تصاویرش در حالی که عینک ایمنی به صورت و کفش‌های عملیاتی به پا داشت در رسانه‌های جهان منتشر شد، به سرعت در جهان هواداران بسیار پیدا کرد.

منبع تصویر، Getty Images

توضیح تصویر،

فریدا که سال گذشته بر اثر کهولت سن درگذشت شهرت جهانی داشت

فریدا در جریان زلزله‌های متعدد توانست موجب نجات جان ۱۲ مصدوم و یافتن پیکر ۴۰ جان باخته شود. او سال گذشته بر اثر کهولت سن درگذشت اما آن طور که گزارش شده دست کم یکی فرزندان او به همراه ۱۵ سگ دیگر عازم ترکیه شده است.

تیم ویژه امداد و نجات زلزله مکزیک، یگانی از نیروی دریایی ارتش این کشور است.

ایکو، که از نژاد مالینوئیس بلژیکی است، هم همراه تیم امداد مکزیک به ترکیه اعزام شده است.

منبع تصویر، Twitter/m_ebrard

توضیح تصویر،

ایکو هم در راه ترکیه است

تیم اعزامی از سوی مکزیک تنها شامل سگ‌ها و مربیان آنها که افسران نیروی دریایی این کشورند نیست.

گروه موسوم به لس توپوس د تلاتلوکو (موش‌های کور تلاتلوکو) هم که یک تیم امدادی غیرنظامی بسیار مجرب است عازم ترکیه شده است.

این تیم حاوی داوطلبان آموزش دیده و بسیار ماهر است که به وزارت خارجه مکزیک اعلام کرده بودند آماده اعزام به ترکیه هستند.

تیم دیگری از صلیب سرخ مکزیک که آنها هم چند سگ زنده‌یاب دارند هم به سوی ترکیه روانه شده‌اند.

منبع تصویر، Twitter/m_ebrard

توضیح تصویر،

تیم سگ‌های امداد و مربیان آنها به همراه یک هواپیما عازم ترکیه شده‌اند

مکزیک تنها کشوری نیست که سگ‌های زنده‌یاب خود را برای کمک به زلزله ترکیه و سوریه عازم کرده است.

کرواسی، جمهوری چک، آلمان، یونان، لیبی، لهستان، سوئیس، بریتانیا و آمریکا هم تیم‌های مشابهی از سگ‌ها و مربیان آنها برای شناسایی و نجات زیرآوار ماندگان به ترکیه فرستاده‌اند.

معمولا از این سگ‌ها در مناطقی استفاده می‌شود که ممکن است حرکت ماشین‌های سنگین خاکبرداری موجب فروریختن بیشتر و آسیب به مصدومان زیر آوارها شود.

این سگ‌ها طوری تربیت شده‌اند که به محض پیدا کردن مصدومان در زیر آوار پارس می‌کنند و یا شروع به کنار زدن خاک و نخاله در جایی که مصدوم زیر آن مانده می‌کنند. آنها با استفاده از قدرت بالای حس بویایی خود چنین کاری می‌کنند.

اگر چه آنها ممکن است بوی جان باختگان را هم همچون مصدومان زنده مانده ردگیری کنند اما مقام‌های مکزیک می‌گویند امیدوارند این سگ‌ها بتوانند موجب «نجات جان‌ها» شوند.

آن طور که کارشناسان و گزارشگران می‌گویند معمولا یک بازه زمانی ۷ روزه بعد از وقوع زلزله برای زنده بیرون آوردن زیرآوار ماندگان وجود دارد که تا غروب سه‌شنبه – هفتم فوریه – دو روز آن گذشته است.

آخرین اخبار مرتبط با زلزله ترکیه-سوریه:



Source link

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.