وزیر دفاع طالبان: هیچ کشوری نباید بی‌کفایتی و ناکامی خود در تامین امنیت را به گردن ما بیندازد

0 9


یعقوب مجاهد

منبع تصویر، RTA

توضیح تصویر،

محمد یعقوب مجاهد در حال سخنرانی به مناسبت دومین سالگرد بازگشت طالبان به قدرت در میان شماری از اعضای اکثراً نظامی طالبان

محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع طالبان در یک سخنرانی با لحنی تند ظاهراً با اشاره به اظهارات اخیر مقامات پاکستانی گفته است «برخی» تلاش می‌کنند این پیام را به دنیا برسانند که افغانستان تحت کنترل طالبان همچنان برای دنیا «خطر» ایجاد می‌کند.

او که به مناسبت دومین سالگرد بازگشت طالبان به قدرت در آگوست/اوت ۲۰۲۱ در میان شماری از اعضای اکثراً نظامی طالبان صحبت می‌کرد، گفت: «بسیار حیرانم که آنها چرا چنین کاری را می‌کنند. ممکن است به این دلیل که به جهان این پیام را برسانند که افغانستان برای شما نیز خطر است و افغانستان را نگذارید که به این حالت باقی بماند. اما این بار دشمنان جغرافیای افغانستان این آرمان را به گور خواهند برد.»

با وجود اینکه او نامی از کشوری را ذکر نکرد، اما به نظر می‌رسد اشاره او به اظهارات اخیر مقام‌های سیاسی و نظامی پاکستان است که گفته‌اند حملات خونین در این کشور در افغانستان برنامه‌ریزی شده و مهاجمان نیز از افغانستان به پاکستان می‌آیند.

رئیس ستاد ارتش پاکستان، نخست‌وزیر و وزیر خارجه این کشور اخیرا اظهاراتی در این زمینه داشته‌اند و حتی تهدید به حمله نظامی در داخل افغانستان کردند.



Source link

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.