پرونده پرواز اوکراینی؛ احتمال «آزادی» شخصی که موشک‌ها را شلیک کرد پس از «۴۰ ماه انفرادی»

0 3


هواپیمای اوکراینی

منبع تصویر، European Pressphoto Agency

توضیح تصویر،

صبح روز ۱۸ دی ماه ۱۳۹۸،‌ هواپیمای مسافربری اوکراین با ۱۷۶ سرنشین، چند دقیقه پس از بلند شدن از فرودگاه امام‌خمینی تهران، هدف دو موشک سپاه پاسداران قرار گرفت و سرنگون شد

  • نویسنده, مهرزاد فتوحی
  • شغل, بی‌بی‌سی

نزدیک به سه سال و نیم پس از ساقط شدن هواپیمای مسافربری اوکراین با دو موشک سپاه پاسداران و در حالیکه وزارت راه ایران از وراث قربانیان خواسته که برای دریافت خسارت ثبت نام کنند،‌ خانواده‌ها همچنان به روند رسیدگی به این پرونده اعتراض دارند و خواهان حقیقت و «رسوایی طراحان اصلی» هستند.

همزمان پدر دو تن از قربانیان می‌گوید که متهم ردیف اول این پرونده طبق قانون ایران چون یک سوم محکومیت خود را گذرانده می‌تواند « به طور مشروط آزاد شود.»

محسن اسدی‌لاری،‌ از معاونان پیشین وزارت بهداشت ایران، که دختر و پسرش را در این پرواز از دست داده می‌گوید که روند رسیدگی در این پرونده، او و تعدادی ازدیگر بازماندگان را به این نتیجه رسانده که «دستگاه‌های امنیتی، قضایی و سپاه پاسداران می‌خواهند فقط لاپوشانی کنند.»

او در مصاحبه‌ای که یکشنبه ۲۴ اردیبهشت در سایت دیده‌بان ایران منتشر شد،‌ گفت: «یکی از ایرادات این پرونده استناد به قتل غیرعمد بود اما مستنداتی داریم و قضات هم کاملا اطلاع دارند که این مستندات حاکی از عمدی بودن شلیک به هواپیماست.»



Source link

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.