چه شد که جست‌وجوی سلاح‌های مخفی عراق به جایی نرسید

0 4


  • گوردون کوررا
  • خبرنگار امور امنیتی، بی‌بی‌سی

اعتراض به جنگ عراق، اوت ۲۰۰۳- معترض پلاکاردی در دست دارد که در آن به «دروغگو» بودن تونی بلر، نخست وزیر وقت بریتانیا اعتراض کرده

منبع تصویر، JIM WATSON

توضیح تصویر،

اعتراض به جنگ عراق، اوت ۲۰۰۳- معترض پلاکاردی در دست دارد که در آن به «دروغگو» بودن تونی بلر، نخست وزیر وقت بریتانیا اعتراض کرده

بیست سال پس از حمله به عراق هنوز جنجال‌ها بر سر وجود «سلاح‌های کشتار جمعی» که توجیه بریتانیا برای شرکت در این حمله بود ادامه دارد.

جزییات تازه‌ای از جست‌وجویی برای سلاح‌های کشتار جمعی در یک مستند بی‌بی‌سی با عنوان «بهت و جنگ: ۲۰ سال پس از جنگ عراق» بر اساس گفت‌وگوهایی با ده‌ها نفر از کسانی که دخالت مستقیم در این امر داشته‌اند، آشکار شده است.

«عجب!» این واکنش یک کلمه‌ای یک مامور ارشد ام‌آی-۶ بود موقعی که اواخر سال ۲۰۰۱ یکی از همکارانش به او گفت که آمریکایی‌ها درباره جنگ در عراق جدی هستند.

ماموران سازمان سیا نیز بهت همتایان بریتانیایی خود را به یاد دارند. لوییس روئدا، رئیس گروه عملیات عراق سیا به یاد می‌آورد که: «فکر کردم الآن است که آن طرف میز سکته قلبی کنند. اگر آدم‌های باشخصیتی نبودند، از آن سوی میز دست دراز می‌کردند و سیلی می‌زدند به من.»



Source link

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.